Etna Haliti zë vendin e tretë në gara Internacionale

 

Etna Haliti filloi mësimet në instrumentin e pianos në muajin mars të vitit të kaluar. Me punën dhe diciplinen e saj, për një kohë shumë të shkurtë, Etna arriti të kalojë një program mjaft të vështirë në piano. Kështu, shkolla vendos që Etnes t’ia besojë përfaqësimin e shkollës në gara internacionale.

Në muajin Qershor, Etna mori pjesë në Edicionin e 14-të të Garave të Muzicientëve të rinjë “ARSKOSOSVA 2018”. Në këtë garë, Etna arriti të renditet e treta me 85 pikë.

Ne si shkollë, jemi shumë të lumtur që po arrijmë t’i nxjerrim në pah talentët e rinjë në fushën e artit.

 

0 Kommentare

Dein Kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert